Bibliotek

Bibliotek

BEKLAGER LITT ROT: BIBLIOTEKTET OMMØBELERES FRAM TIL 01.11.2019

Videoene, malene og artiklene kan brukes vederlagsfritt av alle som driver med frivillig organiserte revy, teater og danseaktiviteter. 

Koreografi
Ledelse
Tekst
Ofte kalles revyen for folkets talerstol. Dette fordi innholdet i numrene har et skråblikk eller en satirisk vri på aktuelle begivenheter i samfunnet.
Regi
Både alvorlige og humoristiske numre kan være med å bygge den helhetlige forestillinga, og musikk og dans er tradisjonelt viktige formmessige elementer som skaper brudd og dynamikk.
Skuespillerteknikk
Skuespillerteknikk
Koreografi
Skuespillerteknikk
Skuespillerteknikk
Det finnes mange øvelser du kan bruke både i gruppa og enkeltvis for å skape en rollefigur og få flyt i dialogen.
Ledelse
Markedsføringsarbeidet skal gjøre folk kjent med at dere har en forestilling, og målet er å sørge for at publikum kjøper billetter.
Ledelse
Det finnes mange støtteordninger som støtter frivillig aktiviteter innenfor revy, teater og dans.
Ledelse
Det første man må gjøre før man begynner rekrutteringsarbeidet er å kartlegge hvilke oppgaver dere trenger utført og hvilke kvalifikasjoner det er behov i gruppa.
Ledelse
Som produsent er du administrativ leder for hele produksjonen, og du skal lede fra planlegging til evaluering. Det betyr ikke at du skal gjøre alt.
Ledelse
Styret skal lede organisasjon mellom to årsmøter. Oppgavene defineres av vedtekter og instrukser. Ambisjonsnivået til styremedlemmene påvirker også styrearbeidet.

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab