Visuelt uttrykk

 

Scenografen er ansvarlig for hvordan scenerommet i en forestilling ser ut. Det handler om å underbygge tema i forestillingen gjennom rommet man spiller i, kostyme og sminke. Scenografen jobber tett sammen med snekker og scenemester for å finne gode og gjennomførbare løsninger.

Kostyme- og maskeansvarlig har ansvar for kostymer, sminke og hår på utøverne. Samarbeider tett med scenograf og instruktør for å finne et uttrykk som passer med visjonen for forestillinga.
Lysdesigneren bruker lys som virkemiddel for å formidle historien i forestillinga. Kunnskap om lys og farger er avgjørende for forestillingas uttrykk. Lyddesigneren bruker lyd og musikk som virkemiddel for å skape stemninger og underbygge tema i forestillinga.

Videodesigneren bruker video eller film som virkemiddel i en produksjon. Video/film kan gå inn som en del av scenografien, eller brukes som eget uttrykk i en produksjon, for eksempel i starten av forestillinga. Det kan være snakk om tradisjonelle bildemateriale, eller mer abstrakt bearbeidet materiale.

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab