NNM i Teatersport

04. sep
Tromsø

Fire mennesker på en scene
Nord-Norgesmesterskap i teatersport arrangeres igjen! Du som driver med revy, teater eller bare elsker å stå på scenen, bli med på ei helg med erfaringsutveksling og vennskapelig konkurranse.

Har du vært borti improvisasjonsteater (impro) eller bare elsker teaterleker, og tenker det kunne vært gøy å melde seg på? Samle sammen et lag og gjør det!!

HATS arrangerer Nord-Norgesmesterskap i Teatersport lørdag 4. september på Rådstua Teaterhus i Tromsø, under forutsetning av at det blir nok påmeldte lag, og at vi får lov til å samles mange i samme rom (Covid19).

Et lag må bestå av minst 3 og maksimalt 4 personer. 

I forkant av selve Nord-Norgesmesterskapet som er på lørdag, arrangeres et enkelt kurs med gjennomgang av regler dagen før, fredag kveld 3. september. Vinnerlaget vinner billett til NM i teatersport 17. - 19. september på Lillehammer, samt opphold og reisestøtte. 

MER INFO OM DETALJER KOMMER!

Hva er teatersport?
Teatersport™ er en av flere måter å "pakke inn" improvisasjon på, sier grunnlegger Keith Johnstone.

Teatersport™ i dag kjennetegnes ved at to skuespiller-lag møtes til kamp. Det er faste regler for spillet, og alle deltakende lag kjenner disse spillereglene.

Oppgavene gis på stedet – og må med andre ord løses av laget ved hjelp av improvisasjon. Publikum inviteres til å utfordre lagene med oppgaver, og konferansieren ber dommerne eller publikum om å gi lagene poeng fra null til fem etter hver sketsj. Til slutt kåres en vinner - det laget som har vært best til å improvisere.

Publikum oppfordres dessuten til å bue hvis de er uenig med dommeravgjørelsen, eller synes sketsjen er for kjedelig, og selvfølgelig likeledes til å heie på det de liker. Utøverne blir på sine side oppmuntret til å være så fornærmende og provoserende som mulig. I følge kilder på Loose Moose, gikk det en kveld så langt at utøverne ble beordret til å eskortere publikummerne til bilen etter forestilling. Les mer om Keith Johnstone og teatersport

Lurer du på noe vedrørende NNM? Ta kontakt med HATS på 94813460

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab