kurs

Skuespillerteknikk

02. nov - 04. nov
Melbu

Kurset for deg som ønsker å lære grunnleggende skuespillerteknikk.

På dette kurset får du praktisk erfaring i hvordan du kan bruke egne erfaringer i arbeidet med å skape troverdige karakterer, uavhengig av tekniske ferdigheter.

Innhold

Kurset tar for seg skuespilleren som aktiv medskaper i samarbeid med instruktøren og de andre i gruppa. Gjennom praktiske øvelser vil du lære sammenhengen mellom teaterstykkets innhold og skuespillernes spillestil. Du vil få prøve ut hvilke konsekvenser ulike valg har for det sceniske uttrykket, og lære å ta valg i forhold til hva du ønsker å oppnå.

Videre vil du lære enkle verktøy for hvordan du kan være med å skape et trygt klima i gruppa, slik at arbeidet oppleves som positivt, utviklende og stimulerende for alle.

Metode

Opplæringa tar utgangspunkt i gruppa med en praktisk innfallsvinkel. Praktiske oppgaver, øvelser, teori, visninger, diskusjoner og evaluering skjer i felles gruppe. 

Påmeldingsfrist
24. okt
Instruktør
Profile picture for user eva

Eva Dons

Om instruktøren 

Eva er utdannet skuespiller ved Teaterhøgskolen i Norge og Gitis/Scut i Moskva. Hun har også utdannelse fra teaterhøgskolen som lærer i stemmebruk.

Praktisk informasjon

Målgruppe
Medlemmer i teaterlag, revylag, kor, sangere, fortellere og andre som ønsker å lære mer om skuespillerens arbeid. Kurset passer både for deg med litt erfaring fra før, og for deg som er ny i faget.

Timeplan
Fredag kl. 1800 - 2100
Lørdag kl. 1000 – 17:00
Søndag kl. 1000-1600

Pris
HATS-medlem gratis
Andre kr 550,-. 

Ta med
Drikkeflaske, lunsjpakke, behagelige klær, penn og papir. 
Ta gjerne med sanger, monologer, scener eller andre ting du har lyst å arbeide med på kurset. Instruktøren vil også ha med materiell dersom du ikke har noe selv. Kurset har en akkompagnatør til stede for de som ønsker å synge. 

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab