kurs

Sirkus og akrobatikk

17. aug - 19. aug
Tana

Har du lyst å være med på tre dager der du skal lære deg nye ting?

På kurset lærer du triks du kan imponere andre med eller ta i bruk når du skal medvirke i en forestilling der  sirkus og akrobatikk er med.

Sirkus er et gigantisk fag. Nesten alt får plass i et sirkustelt. På dette kurset vil Blythe og Janne fokusere på de klassiske disiplinene, så som akrobatikk, parakrobatikk, sjonglering og gjøglerkunst. Litt klovning blir det nå også.

 

KLÆR: Alle må ha ha på seg klær som det er lett å bevege seg i. Dere kommer ikke til å bli så svett, men det er fint om dere har kan ha på to lag overdeler som en t-skorte og en lett genser slik at dere kan tilpasse påkledningen etter aktivitet. Dere skal ikke ha sko på, men kan bruke antisklisokker, turnsokker eller balletsko (ikke tåspiss)

STED: Flerbrukshallen

TID: kl 10-14 mandag, tirsdag og onsdag

MAT OG DRIKKE: Ta med lunsj hjemmefra og ha med drikkeflaske.

SMITTEVERN:

Når dere ankommer kursstedet så må smittevernreglement med god håndvask, nysing i albue og følge anvisninger fra instruktørene.

Har noen symtomer på covid-19 så kan de ikke delta.

Vertskap for kurset er Tana kulturskole.

 

Påmeldingsfrist
13. aug
Instruktør
Profile picture for user kulta

Jan Ollén

Profile picture for user blythe.elizabeth.o

Blythe Olson

Jan "Janne" Ollén er svensken som vi finner både høyt og lavt. Hvis han ikke sjonglerer med ting så slenger han sikkert rundt på en kollega, eller er ute å klovner.

Blythe Olson er en amerikansk sirkusartist som ofte flyr høyt i både ring-trapeze og tissue. Når hun har føttene på bakken slår hun så vel hjul som knyter ballongdyr, sjonglerer og lager flotte pyramider med hennes kolleger.

PS: 
Begge instruktørene bor i Tromsø. 

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab