kurs

Scenekamp

22. apr - 23. apr
Mo I Rana

Scenekamp
Velkommen til kurs i scenekamp i april!

Scenekamp er kunsten å lage koreograferte kampscener for teater og film, med eller uten våpen. Scenekamptrening handler om å gi skuespillere og stuntfolk teknikker til å lage proffe kampscener - uten fare for å skade sine medspillere eller seg selv.

Hvis vi ser bort fra forestillings-aspektet er scenekamp-trening nyttig for utvikling av samarbeidsevner, kroppskontroll og balanse. Den har også en forebyggende virkning mot vold. Få er så bevisst på voldens grusomme konsekvenser som en som jevnlig prøver å spille det.

På dette kurset vil du lære grunnleggende teknikker for nevekamp: Slag, spark, lugging og bølling, og enkle fall. Du vil også komme innom kampteknikker med stokk og kniv. På slutten av kurset setter vi sammen korte action-koreografier som vi kan vise fram!

Ingen forkunnskaper er nødvendige.

Instruktør: Ine Camilla Bjørnsten er sertifisert lærer i Nordisk Scenekampforbund (NSFS), og har reist rundt og undervist scenekamp i Norden og Europa i nærmere 20 år. Hun underviser både i nevekamp, ulike sverddisipliner og knivkamp. Ine er også stuntkvinne for film, medlem i stunt-teamet Arctic Action i Norge, og driver sitt eget stuntfirma med base på Island. I tillegg har hun vært del av det norske landslaget i artistisk fekting, som har vunnet edelt metall i flere verdensmesterskap. Som lærer har Ine fokus på godt partnerarbeid, ren og trygg teknikk, og på å ha det gøy på trening!

 

Sted: Mo i Rana

Vertskapslag: NT ung

 

 

 

Påmeldingsfrist
14. apr
Instruktør
Profile picture for user inecam

Ine Camilla Bjørnsten

Ine Camilla Bjørnsten er sertifisert lærer i Nordisk Scenekampforbund (NSFS), og har reist rundt og undervist scenekamp i Norden og Europa i nærmere 20 år.

 

Sted: Nordland Teater, Mo i Rana

 

Timeplan:

Lørdag 22. april kl. 11-18

Søndag 23. april kl. 11-16

 

Aldersgrense: 14 år

Kurset er gratis

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab