Kurs på nett

Impro på nett

01. sep - 30. nov
Internett

Mann som holder handa fram
Vi fortsetter med interaktive kurs i improteater fra din egen stue! Lurer du på hva improteater er og har lyst til å prøve det? Har du gjort litt improteater og trenger en liten oppfriskning? Da er dette kurset for deg!

Eller har du bare et behov for å være kreativ sammen med andre teatermennesker? 

Men hva gjør vi når vi ikke kan samles i samme rom? Hvilke muligheter har vi til å øve både kreativitet og samspill innenfor Internettets rammer? I løpet av dette kurset ser vi både på improteater, hva det er og hvordan man kan gjøre det over nett.

Improvisasjon og lek er en viktig del av skuespillerens arbeid for å utforske både karakterer, situasjoner, konflikt og mye mer. Vi finner på der og da! Det kan føles skummelt til å begynne med, men målet er ikke å være genial, men heller middelmådig, og det er viktig å gjøre feil!

 

Hva kan jeg forvente å oppleve?

To-dagers kurs, lek og læring på Zoom.

Vi starter første kvelden med noen enkle bli-kjent-øvelser for å bli varme i trøya, og for å øve oss i både konsentrasjon, observasjon, samspill og mer. Deretter vil vi gjøre øvelser som tar for seg grunnleggende elementer i improvisasjon slik som karakter og konflikt. I løpet av kurset kommer vi til å snakke om:   

  • hva improvisasjon er,
  • hva som er viktig å huske på når man improviserer
  • Muligheter og begrensninger på nett

Dette tar vi med oss videre til dag to hvor deltagerne vil bli gitt oppgaver som utfordrer dem til å utforske plattformen og dens muligheter ytterligere.

Bli med på moroa!

MER INFO OM DATO OG PÅMELDING KOMMER!!

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab