kurs

Formidling i sang

16. feb 2024
Tromsø

Har du lyst å formidle innholdet i sanger bedre? Da er et kurs med skuespiller og stemmepedagog Ole Rasmus Møller noe for deg.

Innhold og metode
Du får en kort teoretisk introduksjon til en enkel metode bestående av åtte steg der målet er å ha mer fokus på innhold i framføring av en sang. Denne tilnærmingen er lik det arbeidet en gjør med monologer. Denne metoden har instruktøren selv utviklet basert på teorier av blant annet Constantin Stanislavskij, Kieth Johnstone, Sanford Meisner med flere. 

Gjennomføring
Det er plass til 7 sangere hver av kursdagene. Etter den teoretiske introduksjonen vil hver deltaker få personlig veiledning for bruk av metoden dere lærer. Veiledningen foregår sammen med de andre deltakerne på kurset. Instruktøren har god erfaring med å skape et trygt og dynamisk læringsmiljø.  Du har med deg en sang som du vil arbeide med. Det vil være en pianist med.

Hvem er dette kurset for?
Kurset passer både for deg som er helt nybegynner og deg som har litt erfaring. Det eneste som kreves er at du har lyst å utforske i å bruke sang som basis for å formidle et innhold fra scenen. 

Tidspunkt
Dette kurset gjentas over flere dager, ved påmelding merker du hvilken dag(-er) du ønsker å få plass på.
Onsdag 14. februar  kl 1630-2130
Torsdag 15. februar  kl 1630-2130
Fredag 16. februar   kl 1630-2130
Lørdag 17. februar   kl 1000 (FULLTEGNET)
Søndag 18. februar  kl 1000-1430

Viktig
Du må ha med deg sangtekst og noter til pianisten. Om du ikke finner noter må du ta kontakt før 12. februar. 
 

Mer en en dag
Det samme kurset gjennomføres flere dager. Du er velkommen til å være med på kurs alle dager, selv om det kun er en dag du får være aktiv sanger. 

Mål med kurset
Som deltaker skal du få motivasjon og et nytt verktøysett for å ha mere fokus og uttrykk på scenen. Du vil erfare at du på en enkel, leken og lettvint måte kan bruke skuespillerverktøy når du framfører en sang- og dermed når bedre fram til ditt publikum. 

 

Påmeldingsfrist
12. feb
Instruktør
Profile picture for user ormoller

Ole Rasmus Møller

Ole Rasmus Møller er skuespiller og sanger, med lang erfaring i å undervise fra bla annet Københavns Universitet, Complete Vocal Institute og Modern Vocal Training


PRAKTISK INFORMASJON
Kurslokalene er i Rådstua teaterhus. Kurslokalet er i 2. etasje, uten universell utforming, men det vil også avholdes lukket kurs lørdag 17. februar i lokaler som har universell utforming, så du kan melde fra i skjemaet om dette er aktuelt for deg.

Ta med egen matpakke. Det serveres kaffe og te. Kurset er gratis for deltakere. Medlemmer og instruktører i HATS prioriteres for å få delta som aktive sangere.

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab