Dans

Utvikling av personlig uttrykk i dans

31. mai - 02. jun
Sted: Open Call

Målsetningen med denne kursrekka er å gi en varierende og inspirerende kursrekke til ungdommer som allerede har danseerfaring, men som kanskje trenger flere verktøy når det kommer til å skape og utøve dans.

Faglig fokus: Teknikk og utvikling av personlig uttrykk

Med utgangspunkt i egne erfaringer, utforsker deltagerne lære hvordan de kan skape koreografi for formatet solo. I løpet av helgen vil de lære metoder for hvordan en kan lage sin helt egen solodans og hvordan en kan utforske sitt helt personlige utrykk igjennom dansen.

Kursholder er koreograf og danser Thomas Voll, også kjent som Thomas of Norway, som gjennom 14 år har jobbet mye med solo og personlige historier i dansen. Thomas er utdannet fra Skolen for samtidsdans i Oslo (nå Høgskolen for dansekunst), og har lang erfaring med soloformatet.

Målgruppe:
Ungdom fra 12-19 år med danseerfaring som ønsker å utvikle seg videre - spesielt med tanke på å skape egen kunst. Kurset kan både arrangeres for allerede etablerte dansegrupper, eller for en gruppe som samles for anledningen.

Organisering

Kursene arrangeres over to helger, med to ulike instruktører og to ulike hovedfokus/moduler. Tematikken for de ulike helgene vil være: fokus på teknikk og utvikling av personlig dansestil / fokus på stedsspesifikk dans.

 

Lenke til kurs nr. 2 HER

Har du spørsmål om kursene ta kontakt på post@hats.no eller ring oss på telefon 77 67 90 30.

Instruktør
Profile picture for user scenekunstlove

Thomas Voll

Thomas Voll er basert i Hadsel i Vesterålen og tok sin utdanning hos Skolen for samtidsdans (nå Høyskolen for dansekunst) i Oslo. Han har siden endt utdanning i 2010 produsert og fremført egne produksjoner under kunstnernavnet Thomas of Norway, med både norske og internasjonale scener som arbeidsplass.

Informasjon:

Målgruppe: ungdom 12-19 år med danseerfaring

Organisering: Kursene går over to uker

Pris: Gratis

Sted: Nordland - detaljert info kommer

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab