kurs

Levende rollespill - LAIV

08. jun - 10. jun
Lakselv

Lær og lage utendørs LAIV inspirert av middelalderen.

På dette kurset lærer du hvordan du skaper en utendørs LAIV sammen med barn og voksne, og hvordan du lager en spennende middelalder-fantasy.

Innhold

I laivsjangeren Middelalder-fantasy skal vi utforske en av de mest klassiske scenarioene innen laiv. Her skal vi inn i en verden der det finnes alver, orker og andre mytiske folkeslag. Under dette kurset skal vi sammen skape et univers bestående av to eller flere ulike folkeslag som møtes til forhandlinger, handel, rituelle seremonier, og kanskje også kamp... 

Noen fantasy laiver fokuserer mye på drama, historieformidling og rollespill, mens andre fokuserer mer på action og kamp. Hvilken type laiv vi skal lage blir bestemt under den første delen av kurshelgen. Selve laiven foregår for det meste utendørs, der vi tar i bruk naturen for å skape spennende omgivelser til vårt scenario.

Dette kurset er det tredje i rekken med tema LAIV som vi arrangerer i Lakselv i 2017 og 2018. De øvrige kursene ble arrangert henholdsvis 24.-26. november 2017 og 13.-14. januar 2018.

Last ned kursplan
Les mer om LAIV

Påmeldingsfrist
04. jun
Praktisk informasjon

Om instruktøren
Anders er pedagog og holder kurs i laiv over hele landet. Han er en av grunnleggerne av Tidsreiser, som jobber med historiekunnskap, pedagogikk og det interaktive mediet laiv. Les mer om Anders og Tidsreiser her.

Målgruppe
Kurset henvender seg til alle som er interessert i å lære mer om LAIV, både voksne og barn. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Timeplan
Fredag
Kl. 1800-1900 (voksne)
Kl. 1900-2030 (voksne og barn)

Lørdag
Kl. 1030-1830 (voksne og barn)

Søndag
Kl. 1000-1400 (voksne og barn)

Pris
HATS-medlem gratis
Andre kr 550,-. 

Ta med
Godt fottøy, ullundertøy og varme klær da LAIVen er ute.
Vannflaske og ekstra matpakke til fredag

Bespisning
Lørdag: felles lunsj og middag
Søndag: felles lunsj

NB: Det vil bli satt opp telt der man kan varme seg i tilfelle været blir kaldt.

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab