kurs

Skuespillerteknikk

28. sep - 30. sep
Nesna

Kurset for deg som ønsker å lære grunnleggende skuespillerteknikk med fokus på fysiske øvelser og trening av skuespilleren.

På dette kurset vil du få praktisk erfaring med hva som kjennetegner en fysisk utøvende skuespiller som har kroppen som sitt instrument.

Innhold

Kurset tar for seg skuespilleren som aktiv medskaper i samarbeid med instruktøren og de andre i gruppa. Gjennom praktiske øvelser vil du både sammen i gruppen og alene trenes i grunnleggende tekniske skuespillerøvelser som utfordrer skuespilleren fysisk på gulvet. Du vil få prøve ut tekniske øvelser med inspirasjon fra Chubbuck-metoden som gir deg noen konkrete verktøy å bruke i arbeid med scene og karakter, samtidig som vi skal jobbe rent fysisk med tilstedeværelse, lytting og nysgjerrighet hos skuespilleren.

Du vil lære enkle verktøy for hvordan du kan være med å skape et trygt klima i gruppa, slik at arbeidet oppleves som positivt, utviklende og stimulerende for alle.

Metode

Opplæringa tar utgangspunkt i Chubbuck-metoden med fokus på at vi skal opp på gulvet og prøve ut ting fysisk. Vi vil også gjøre fysiske øvelser med inspirasjon fra LeCoq. Praktiske oppgaver, øvelser, teori, visninger, diskusjoner og evaluering skjer i felles gruppe. 

Påmeldingsfrist
27. sep
Instruktør
Profile picture for user stinefigen

Stine Hemmingsen

Om instruktøren 

Stine er utdannet skuespiller ved Royal Conservatoire of Scotland

Praktisk informasjon

Målgruppe
Åpent for alle fra 13 år

Timeplan
Fredag kl. 1800 - 2100
Lørdag kl. 1000 – 17:00
Søndag kl. 1000-1600

Sted
Blackboksen, Nord Universitet

Pris
HATS-medlem gratis
Andre kr 550,-. 

Ta med
Drikkeflaske, lunsjpakke, behagelige klær, penn og papir.

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab