Aktivitetsstøtte

Spillelyst i koronatid?

01. okt - 01. okt
Nord-Norge

LAG OPPTREDEN ELLER MINIFORESTILLING

- og få penger i kassa

Kulturtilbudene er få i Norge for tiden, og mange av oss lengter etter å være samlet for å se aktører utfolde seg på en scene. Smitteverntiltak og mangel på billettinntekter gjør at mange ikke kan lage de vanlige forestillingene.

Å skape kultur og møteplasser i eget lokalsamfunn, oppgir mange av dere medlemmer som den viktigste motivasjonsfaktor for drift i revy, teater og dansegrupper. Styret i HATS har derfor besluttet at det skal gis et tilskudd til medlemmer som opptrer, enten med noe de har laget før, eller lager en ny miniforestilling.

 

STØTTEN UTBETALES TIL MEDLEMMER SOM: 

1.   Gir en gratis opptreden eller miniforestilling for publikum

2.   Gjennomfører opptreden eller miniforestillingen ute

3.   Legger et bilde eller video fra opptredenen eller miniforestillingen på Instagram, merket med @hats.no og tagget med #hatsfolk #nordnorge #teater

4.   Registrerer opplysninger i dette skjema

5.   Registrer før 1. oktober. 

 

FOR OPPTREDEN: Kr 3000,-

I tillegg til kravene over:

Dere setter sammen sanger, tekst eller dans dere allerede har framført. Opptreden kan være ved et sykehjem, sykehus, gågate, torg, butikksenter, samfunnshus, parkering, parkeringshus, osv.  Det er ingen krav til forhåndsannonsering.

 

FOR MINIFORESTILLING: kr 10 000,-

I tillegg til kravene over:

Dere må lage nytt stoff til en forestilling som varer i 20 minutter, og som framføres minst to ganger. Dere må annonsere forestillingen på facebook og tagge HATS Hålogaland Amatørteaterselskap @hats.no #hatsfolk #nordnorge #teater

Er dere ikke medlemmer, kan dere tegne medlemskap. I 2020 har styret besluttet at det ikke skal betales kontingent, som en del av koronastøtten til medlemmene. For de medlemmene som allerede har betalt kontingent, gjelder det for 2021.

 

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab