kurs

Sang-fortolkning

16. okt - 16. okt
Tromsø

en ung jente som synger
Har du lyst å lære mer om sangfortolkning med den kjente danske skuespiller og stemmepedagog Ole Rasmus Møller? Da er du velkommen en eller flere dager på Rådstua Teaterhus.

Du får en kort teoretisk introduksjon til en enkel metode bestående av åtte steg der målet er å ha mer fokus på innhold i framføring av en sang. Denne tilnærmingen er lik det arbeidet en gjør med monologer. Denne metoden har instruktøren utviklet basert på teorier av blant annet Constantin Stanislavskij, Kieth Johnstone, Sanford Meisner med flere. 

Gjennomføring
Det er plass til 10 aktive sangere på kurset. Etter den teoretiske introduksjonen vil hver deltaker få personlig veiledning for bruk av metoden dere lærer.  Veiledningen foregår sammen med de andre deltakerne på kurset. Instruktøren har god erfaring med å skape et trygt og dynamisk læringsmiljø.  Du har med deg en sang som du vil arbeide med. Det vil være en pianist med.

Det samme kurset gjennomføres tre dager. Du er velkommen til å være med på kurs alle dager, selv om det kun er en dag du får være aktiv sanger. Oppgi i påmelding hvilken dag du foretrekker å være med som aktiv sanger (fredag, lørdag eller søndag)

Mål med kurset
Som deltaker skal du få motivasjon og et nytt verktøysett for å ha mere fokus og uttrykk på scenen. Du vil erfare at du på en enkel, leken og lettvint måte kan bruke skuespillerverktøy når du framfører en sang- og dermed når bedre fram til ditt publikum. 

Hvem er dette kurset for?
Kurset passer både for deg som er helt nybegynner og deg som har litt erfaring. Det eneste som kreves er at du har lyst å utforske i å bruke sang som basis for å formidle et innhold fra scenen. 

Du må ha med deg sangtekst og noter til pianisten. 

Påmeldingsfrist
12. okt
Instruktør
Profile picture for user ormoller

Ole Rasmus Møller

Ole Rasmus Møller er skuespiller og sanger, med lang erfaring i å undervise fra bla annet Københavns Universitet, Complete Vocal Institute og Modern Vocal Training


PRAKTISK INFORMASJON
Kurslokalene er i Rådstua teaterhus som har universell utforming.  Bruker du rullestol er inngangen fra Rådhusgata. Døren må låses opp for deg.

Dato: Søndag 16. oktober
Tid: 10:00-16:30

Ta med egen matpakke. Det serveres kaffe og te. Kurset er gratis for deltakere. Medlemmer og instruktører i HATS prioriteres for å få delta som aktive sangere.

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab