Kurs og opplæring

Ved å melde deg på våre kurs og programmer, får du både inspirasjon, faglig påfyll og muligheten til å treffe nye mennesker

Kurs
Om du driver med revy, teater eller dans på fritiden, kan du delta på våre kurs. Vi arrangerer kurs i hele Nord-Norge, innen alle scenekunstens fagområder: 
Skuespillerteknikk, regi, stemmebruk, teknikk, prosjektledelse, foreningsdrift, økonomi og styrearbeid. Ved å delta på våre kurs utvikler du din egen kompetanse, i tillegg til at du bygger ut et større nettverk. Vi har alltid et mål om at våre deltakere skal få den beste opplevelsen og sitte igjen med inspirasjon når kurset er avsluttet.

Dersom det er et spesielt kurs du ønsker, kan du ta kontakt med oss. Da kan kurset arrangeres hos deg ved at du er med og bidrar som lokalt vertsskap for kurset. Du ordner med nøkkel, koker kaffe og ønsker deltakere og instruktør velkommen. Resten fikser vi! Hvis du arrangerer kurs, vil du bidra til fornøyde deltakere i tillegg til at du vil lære av det å arrangere. Som en bonus blir du også invitert til Ildsjelsamlinger.

Kursrekker
I en kursrekke arrangeres det to eller tre kurs, hvor du skal utføre oppgaver mellom samlingene. Dette bidrar til at du får det ultimate utbyttet av kursene. Det arrangeres kursrekker med faglig fordypning årlig. Opplysningene som medlemmer gir i medlemskartleggingen* og ønsker fra andre samarbeidsparenre er med på å  forme det faglige programmet. Kursrekkene utvikles og arrangeres i samarbeid med andre kulturaktører over hele landsdelen.

De fleste av våre kurs er tilrettelagt slik at du kan delta uavhengig av tidligere erfaring.

 

*Medlemskartleggingen er medlemsundersøkelser der vi samler statistikk om hva våre medlemmer trenger av kurs og hva de lager av forestillinger/aktiviteter

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post@hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab