kurs

Å skape dans

25. mai - 27. mai
Vardø

Denne helgen er det fokus på samtidsdans og komposisjon. Deltagerne på kurs skal få erfaring med å lage dans utifra et tema.

Samtidsdans dette er en betegnelse som brukes om dans i Norge og henspeiler på at det er en sjanger som inneholder mange ulike danseuttrykk.  Danseinformasjon har en videosamling av eksempler på samtidsdans.   


Innhold i kurset

Du blir tatt med i ulike improvisasjonsøvelser, golvteknikker og får prøvd ut komposisjon.  Heksemonumentet vil være arenaen som skal inspirere til bevegelse og stemning som komposisjonene lages til.

Hva kreves

I kurset er deltagere som skal være medskapere til dansen som komponeres denne helgen. Dette fordi de har deltatt i to kurs tidligere eller har erfaring med å lage dans selv til blant annet UKM. Det er mulig å komme på kurset selv om du ikke ha gått på kurs eller danseundervisning tidligere. Det som forventes av deg er at du er villig til å bevege deg sammen med andre og prøve nye ting.

 

Dette kurset er den del av prosjektutviklingen Ung Pilot 
 

Påmeldingsfrist
20. mai
Instruktører
Profile picture for user kjaersund

Marianne Kjærsund

Om instruktøren
Marianne Kjærsund er dansekunstner og dansepedagog. Hun har lang erfaring i å undervise i samtidsdans, og skape forestillinger med ulike dansekunstnere. Marianne har danset i Carte Blanche. Hun har også hatt koreografioppdrag for Nasjonaltheateret.

Praktisk informasjon

Målgruppe
Fra 13-19 år

Timeplan 
Fredag kl 18-20
Lørdag kl 11-18
Søndag kl 11-15

Lunsj
Egen matpakke medbringes.

Andre ting
Ha tøy som du kan bevege deg i.
Lette sko som tåler å være ute.

Pris
Gratis for unge og medlemmer.
kr 550,- for voksne som vil være med.

 

Footer info

Personvern

Telefon: 77 67 90 30
E-post: post(at)hats.no

Besøksadresse:
Vestregata 48, Rådstua Teaterhus

Postadresse:
Postboks 1216, 9262 Tromsø.

Design Hipp Hurra
Nettløsning Ramsalt Lab